Det är något på gång…

Den första dagen i augusti 2020. Sitter med mitt kaffe och funderar på att börja vara aktiv på min blogg men finns det någon som är intresserad av att läsa om mina målningar, intuitivt måleri och kurser i det samma? Jag hoppas det, för nu händer det! Här kommer det finnas större plats att leka med ord, tankar och känslor på ett sätt som det inte finns i sociala media som jag annars använder, FB och Instagram. Här kan jag måla med den ”breda penseln” eller egentligen, med allt som går att använda till att måla med. Bloggen kommer bli min tummelplats, här kommer jag leka fritt! Hoppas att du vill följa med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: