Hem – för konst kurser inspiration kreativitet och Vedic Art

Välkommen hit!
Här får ni information om min konst, mina kommande kurser och annat som kan göra livet spännande

Mitt eget uttryck är ofta abstrakt och inspirationen kommer från ett intuitivt målande. Att måla ifrån den egna känslan är som meditation med en pensel eller annat verktyg i handen. Jag håller också kurser i Vedic Art där deltagarna lär sig att hitta tillbaka till den kreativitet som alltid funnits, genom Vedic Arts 17 principer.

Här finns också en blogg som uppdateras regelbundet med saker som inspirerar mig just i stunden, tips och trix. Kanske en också annan liten film framöver.

Jag har blivit intervjuad av bloggen Johannamcweeney där bloggen hade ett tema med kvinnliga konstnärer. Du kan läsa den här.

Mina egna målningar kommer så småningom att få en egen sida.

Vedic Art - mina intuitiva målningar

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: